SOALAN LAZIM (F.A.Q)


  • q-iconApa sebenarnya Resipi Kek Kafe ni?

    Ia sebuah panduan dalam bentuk ebook & video tutorial yang mengajar cara membuat 6 kek standard kafe / hotel, serta tips dan panduan berguna lain. Ia dihasilkan oleh seorang bekas pemilik kafe.

  • q-iconApakah bentuk atau format panduan ini?

    Ianya dihasilkan dalam bentuk ebook dan juga video tutorial (streaming video). Anda perlu login ke laman web khas untuk download ebook dan menonton video-video tersebut. Akses akan diberikan melalui email.

  • q-iconApa resipi kek yang diajar dalam panduan ni?

    Ada 5 kek utama (Pandan Gula Melaka, Classic Red Velvet, Pecan Butterscotch, Victoria Sandwich, Nutella Hazelnut) dan 1 bonus (Aja Special Brownies)

  • q-iconAdakah resipi yang diajar boleh digunakan untuk membuat bisnes kek?

    Sudah tentu boleh!

  • q-iconSaya ni memang zero pasal buat kek atau baking. Adakah panduan ini boleh membantu saya?

    Sudah semestinya. Resipi di dalam ebook disusun dengan kemas, dan video tutorial juga ditunjukkan dengan jelas langkahnya satu per satu. Anda pasti dapat memahami dan mengikutinya.

  • q-iconSaya nak cuba dulu lah panduan ni boleh tak? Ada tak versi yang percuma?

    Of coz ada. Boleh dapatkannya DI SINI.

  • q-iconSaya tinggal di luar Malaysia. Bolehkah saya mendapatkan panduan ini? Bagaimana pula dengan kaedah bayaran yang diterima?

    Tentu sekali boleh! Asalkan anda boleh memahami Bahasa Melayu, anda boleh memilikinya. Ia di dalam format digital jadi tak kira anda berada di mana anda boleh mengakses panduan tersebut. Pembayaran dari luar Malaysia boleh dibuat melalui kad kredit atau Paypal.

  • q-iconSaya dah dapatkan panduan ni tapi saya kurang berpuas hati lah. Boleh ke saya dapatkan duit saya balik?

    Bolehhh sangat-sangat. Aja pun tak nak orang unhappy dengan panduan ni. Dalam masa 30 hari kalau tak suka panduan tu bagitahu Aja untuk Aja refund balik yer.

  • q-iconKenapa ada Vol 1? Ada lagi volume lain ke? Nanti dapat free ke?

    Iya, Aja akan keluarkan Vol 2 pula lepas ni dengan kek-kek popular lain pula. Ianya bukan percuma tetapi pemilik Vol 1 akan dapat diskaun istimewa.

  • q-iconKalau saya ada pertanyaan lanjut bagaimana saya boleh menghubungi Aja?

    Anda boleh menghubungi saya dengan KLIK SINI.

Soalan anda tiada di atas? Hubungi kami DI SINI 🙂

Jika semua persoalan sudah terjawab, klik butang di bawah sekarang 😉

Tempah Sekarang!sebelum promosi tamat

Laman sesawang ini dimiliki oleh Aja Magic Kitchen (002744784-U)

Terms Of Service