NAK BELAJAR BUAT KEK MACAM KAT KAFE, TAPI TAKDE MASA & BAJET NAK JOIN BAKING CLASS?


INGIN BUAT SIDE INCOME DENGAN BISNES KEK, TAPI TAK TAHU NAK BELAJAR KAT MANA?


IKUT RESIPI DI INTERNET, TAPI TAK SEDAP & TAK JADI?


SUKA MAKAN KEK DI KAFE, TAPI TAK MAMPU NAK MAKAN SELALU?

JANGAN RISAU, KINI ADA PENYELESAIANNYA! Memperkenalkan Ebook & Video Panduan…

Learn Baking Anytime, Anywhere! 😘

Resipi kek yang dijual di kafe kini dibongkar oleh bekas pengusaha kafe, dan anda boleh mempelajarinya dalam tempoh sepantas 5 minit!

shadow-ornament

Hai, saya Siti Hajar @ Aja 😊

Saya merupakan seorang baker dan juga dahulunya seorang pengusaha kafe. Disebabkan kesibukan menguruskan perniagaan lain, Aja terpaksa serahkan kafe tersebut kepada orang lain. Namun, pengalaman dan ilmu yang Aja ada ni Aja tak nak sia-siakan. Jadi, Aja hasilkan Resipi Kek Kafe untuk membantu mereka yang berminat mempelajari cara & resipi membuat kek bertaraf kafe / hotel. Selain itu, Aja juga berhasrat untuk membantu mereka yang ingin memulakan bisnes membuat kek dengan modal permulaan yang minimum.

Adakah anda menghadapi masalah-masalah berikut?

  • Nak join baking class, tapi lokasinya jauh dari tempat tinggal
  • Tak mampu membayar yuran kelas, transport dan penginapan
  • Takde masa nak join kelas sehari suntuk
  • Nak belajar buat kek, tapi tak tahu nak belajar kat mana
  • Buat kek ikut resipi kat internet tapi kek tu tak menjadi
  • Kek tak gebu malah kering, berkerak, berketul dan bantat
  • Pening kepala cari resipi sebab tak tahu mana satu yang betul
  • Susah nak dapat tips penting dalam membuat kek
  • Tak tahu step-by-step buat kek ni macam mana
  • Buntu mencari lokasi kedai bahan dan peralatan membuat kek
  • Tak tahu senarai peralatan yang baker “wajib ada”
  • Tiada panduan bagaimana nak mulakan bisnes kek sendiri
  • Tengah mencari peluang menjana pendapatan sampingan
  • Suka makan kek di kafe, tapi takde bajet nak makan selalu

Jika ya, tahniah kerana anda berada di tempat yang betul! 👍🏻

Resipi Kek Kafe boleh membantu anda untuk:

  • Belajar baking di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa!
  • Mempelajari bukan sahaja 1, tetapi 5 kek + 1 bonus!
  • Belajar melalui ebook dan video yang menarik serta tidak membosankan!
  • Belajar buat bisnes kek dengan cara paling mudah dan modal minimum!
  • Belajar puluhan “secret tips” dalam mendapatkan kek yang gebu, wangi, sedap dan cantik teksturnya!
  • Memahami cara membuat kek dengan mudah, cepat dan tepat!
  • Mendapatkan resipi kek yang sedap, sama seperti kek di kafe!
  • Belajar dengan pantas melalui video pendek yang telah disediakan!
  • Mengetahui 20 peralatan yang semua baker wajib ada!
  • Mencari lokasi kedai bahan dan peralatan kek di tempat anda, serta 5 jenama kedai bahan kek paling popular di Lembah Kelang!

Tak perlu PC atau laptop! Belajar terus daripada smartphone atau tablet anda macam ni:

Learn Baking Anytime, Anywhere! 😘

"SEDAP & MENJADI! SENANG FAHAM!" 😍

  • testimonial_resipi_kek_kafe_ana_071217
    Ana Sedap & menjadi!
  • testimonial_resipi_kek_kafe_fitria_221217
    Fitria Ramadhani Senang faham, tak macam panduan lain!
  • testimonial_resipi_kek_kafe_jay_071217
    Jay Baru buat 1 kek dah ada orang nak order! Siap nak resipi lain lagi!
  • testimonial_resipi_kek_kafe_taty_010118
    Taty Very helpful, interesting & sangat mudah faham
  • testimonial_resipi_kek_kafe_aziatul_251217
    Aziatul Satu family and kawan-kawan kata sedap

APA KATA MEREKA YANG PERNAH MAKAN KEK AJA? 🤔

Aja tahu memang susah nak jumpa seseorang yang “sanggup” dedahkan resipi yang mereka guna. Iyelah, itu kan “rahsia” setiap baker. Aja memang minat baking dari zaman sekolah lagi. Aja banyak belajar daripada buku dan baking class. Lepas berhenti buat bisnes kafe Aja rasa sayang pula nak simpan “rahsia” ni sendiri, sebab tu Aja hasilkan Resipi Kek Kafe ni. Mudah-mudahan, ramai yang mendapat manfaat daripadanya.

Kalau anda nak join baking class, fikirkan sejenak ya. Secara umumnya Aja lihat baking class ni ada beberapa kelemahan iaitu:

  • Resipi yang diajar bergantung kepada baker. Kalau resipi yang anda nak belajar tu tak ada dalam senarai, anda kena join kelas yang lain pula
  • Baking class jarang dibuat kerana perlu mengikut kelapangan baker tersebut. Bilangan baker yang buat kelas pun tak ramai kan?
  • Yurannya dikira mengikut bilangan kek. 1 kek dalam RM100-150. 3 kek dah RM450 untuk 1 hari kelas. Ada yang mampu, ada yang tidak, kan?
  • Ada sesetengah baker cuma ajar buat kek “old school” sahaja seperti butter kek, kek kukus, kek gula hangus dan sebagainya. Kek yang dijual di kafe memang jarang orang buat kelas
  • Bila join kelas, ada yang advance & ada yang beginner. Kalau anda beginner, anda mungkin akan ketinggalan sebab baker tak sempat nak melayan or nak tunjuk baby steps kat anda
  • Ia memakan masa yang lama. Biasanya kelas sehari suntuk paling banyak pun sempat belajar 3 kek sahaja
  • Kelas memakan masa sebab lepas siap 1 kek nak kena basuh spatula, bowl, mixer dan sebagainya pula untuk persiapan membuat kek seterusnya. Ini akan mengurangkan produktiviti anda
  • Lokasi baking class mungkin jauh dari anda. Jadi, anda kena sediakan bajet untuk pengangkutan dan penginapan juga
  • Selalunya tak ada nota, cuma ada resipi je. Kalau tak catat dan fokus, anda mungkin terlepas langkah atau tips penting. Memanglah boleh ambil video, tapi kalau storage penuh / habis bateri macam mana?
  • Sesetengah pengajar hanya mengajar sahaja. Kalau tanya soalan lepas kelas mungkin dia dah tak layan dah. Sedey kan? Huhuhu...

Begitulah kisahnya. Jadi, Aja harap panduan Resipi Kek Kafe ni dapat menyelesaikan masalah di atas ya.

Apa beza resipi yang diajar VS resipi free dalam internet tu? 🤔

  • Resipi yang diajar siap bagitahu barang brand apa nak guna untuk dapatkan kek yang lazat
  • Resipi ini memang dah terbaik, anda tak perlu trial-and-error lagi
  • Resipi dalam internet mungkin dicedok dari orang putih, jadi mungkin bahannya sukar ditemui
  • Rasa dan resipi kek orang putih mungkin tak sesuai dengan tekak orang Asia
  • Rasa kek yang diajar ini sesuai dengan tekak orang Asia
  • Resipi yang diajar adalah lengkap beserta tips dan video tutorial
  • Tips serta teknik yang digunakan ditunjukkan dengan jelas dalam video format HD

APAKAH SENARAI KEK & ILMU YANG ADA DALAM RESIPI KEK KAFE?

Ini senarai kek "laku keras" di kafe hipster yang Aja share dalam Resipi Kek Kafe:

Pandan Gula Melaka Cake (beserta sirap gula melaka yang yummy!)

Classic Red Velvet Cake

Pecan Butterscotch Cake (beserta sos karamel yang sedap giler!)

Victoria Sandwich Cake

Nutella Hazelnut Cake

BONUS – Aja Special Brownies! 😉

ANDA AKAN TURUT MENERIMA ILMU-ILMU BONUS NI:

Puluhan baking tips hasil pengalaman bertahun-tahun Aja sebagai baker...

20 peralatan yang seorang baker perlu ada beserta kegunaannya...

5 kedai bahan dan peralatan kek popular di Lembah Kelang dan bagaimana cara mencari kedai tersebut di tempat anda...

Tips memulakan perniagaan kek dengan cara paling mudah dan modal paling minimum...

PERGHHH, MACAM-MACAM ADA DALAM RESIPI KEK KAFE NIH! 😱

MACAM MANA? BEST KAN? 😏

KESIMPULANNYA, DALAM RESIPI KEK KAFE ANDA AKAN DAPAT:

  • Ebook yang mengandungi resipi 5 kek + 1 special brownies
  • 6 step-by-step video tutorial dalam format HD & mudah difahami
  • Puluhan baking tips olahan Aja sendiri hasil pengalaman bertahun-tahun
  • Senarai 20 peralatan yang diperlukan baker serta kegunaannya
  • 5 bake shops paling popular di Lembah Kelang (dan cara mencari bake shops di tempat anda)
  • Tips memulakan bisnes kek anda sendiri

“WOW AJA BESTNYE! MACAM MANA SAYA NAK DAPATKAN EBOOK & VIDEO PANDUAN RESIPI KEK KAFE  NIE?”

Sebelum tu, anda kena tahu, yuran baking class selalunya RM100-150 untuk 1 resipi. Sekali pergi kelas, maksimum pun sempat belajar 3 resipi sahaja. Itu je dah RM300-450. Belum campur kos pengangkutan & hotel lagi (jika outstation). Kalau nak belajar lebih, kena join kelas lain pula. Aja pun ada pengalaman sendiri, belajar melalui Whatsapp. Kek biasa je, dia caj RM100. Satu resipi je tu huhuhu… 😅

Hmmmm… nak makan pun 1 slice je dah RM10-15 sekarang ni kan? 😳

Jadi, bayangkan dalam Resipi Kek Kafe ni Aja bagi 6 resipi kek tau. Sebiji kek harga on average RM100 – 150! Brownies tu je 1 adunan dapat 1 kotak boleh jual RM50. Bayangkan kalau anda buat bisnes, dapat tempahan 10 kek je sebulan pun masyuk juga sales RM1,000 – 1,500. Margin untung jual kek ni besar, dalam 3 – 5x ganda kos tau! Giler tak masyuk tu?! 😱

Bukan susah pun nak dapat order. Buat sebiji, bagi kawan-kawan rasa. Kalau sedap confirm dapat order punyalah! (pakai resipi Aja takkan tak sedap kot 😂). Lepas tu gunakanlah FB & IG untuk promote. 😘

Itu belum kira lagi tips dan panduan lain yang Aja sediakan dalam tu tau. Berpeluh juga nak menghasilkannya. Basah juga ketiak Aja tu hehehe… 😅

SO, KALAU YOU ALL SERIUS NAK BELAJAR, AJA BAGI SPECIAL PRICE KAT YOU ALL IAITU…

RM98 SAHAJA!

Ni harga promosi tau. Habis je promosi ni, harganya akan dinaikkan ke RM198 pula.

Ye lah, nanti baker lain marah jual murah sangat. Bikin “rosak market” katanya. Hehehe… jangan marah aaa… 😅

Lagipun, jimat banyak dah tu kan. Tak perlu masuk baking class, so boleh jimat duit yuran + pengangkutan + penginapan ye tak?

Ilmu dan pengalaman Aja kongsi dalam Resipi Kek Kafe ni jauh lebih bernilai daripada tu. Aja pun dah habis beribu nak belajar tau hihihi... 😂

Tempah Sekarang!sebelum promosi tamat

BERITA BAIK! Panduan ini juga boleh dimiliki oleh warga Brunei, Singapura, Thailand dan Indonesia selagi anda boleh memahami Bahasa Melayu dan mempunyai smartphone / tablet + internet.

money back logo

30 HARI JAMINAN PEMULANGAN WANG TANPA SYARAT!

Aja menawarkan jaminan pemulangan wang selama 30 HARI untuk panduan ni. Aja tak akan tanya banyak. Aja akan terus refund tanpa apa-apa syarat. Ebook dan video tu boleh simpan buat kenangan. Aja berani menawarkan jaminan ni kerana Aja yakin dengan kualiti ilmu yang disampaikan. Anda pasti tak akan menyesal! 😊👍

Kalau tak berpuas hati dengan panduan ni, bagitahu je Aja nanti Aja pulangkan semula duit anda yer. 😉

Tempah Sekarang!sebelum promosi tamat

NAK EBOOK & VIDEO RESIPI KEK KAFE VERSI PERCUMA?

Masukkan nama glamer & email anda di bawah untuk mendapatkannya:

We value your privacy and would never spam you

SOALAN LAZIM (F.A.Q.)

Apa sebenarnya Resipi Kek Kafe ni?

Ia sebuah panduan dalam bentuk ebook & video tutorial yang mengajar cara membuat 6 kek standard kafe / hotel, serta tips dan panduan berguna lain. Ia dihasilkan oleh seorang bekas pemilik kafe.

Apakah bentuk atau format panduan ini?

Ianya dihasilkan dalam bentuk ebook dan juga video tutorial (streaming video). Anda perlu login ke laman web khas untuk download ebook dan menonton video-video tersebut. Akses akan diberikan melalui email.

Apa resipi kek yang diajar dalam panduan ni?

Ada 5 kek utama (Pandan Gula Melaka, Classic Red Velvet, Pecan Butterscotch, Victoria Sandwich, Nutella Hazelnut) dan 1 bonus (Aja Special Brownies).

Adakah resipi yang diajar boleh digunakan untuk membuat bisnes kek?

Sudah tentu boleh!

Saya ni memang zero pasal buat kek atau baking. Adakah panduan ini boleh membantu saya?

Sudah semestinya. Resipi di dalam ebook disusun dengan kemas, dan video tutorial juga ditunjukkan dengan jelas langkahnya satu per satu. Anda pasti dapat memahami dan mengikutinya.

Saya nak cuba dulu lah panduan ni boleh tak? Ada tak versi yang percuma?

Of coz ada. Boleh dapatkannya DI SINI.

Saya tinggal di luar Malaysia. Bolehkah saya mendapatkan panduan ini? Bagaimana pula dengan kaedah bayaran yang diterima?

Tentu sekali boleh! Asalkan anda boleh memahami Bahasa Melayu, anda boleh memilikinya. Ia di dalam format digital jadi tak kira anda berada di mana anda boleh mengakses panduan tersebut. Pembayaran dari luar Malaysia boleh dibuat melalui kad kredit atau Paypal.

Saya dah dapatkan panduan ni tapi saya kurang berpuas hati lah. Boleh ke saya dapatkan duit saya balik?

Bolehhh sangat-sangat. Aja pun tak nak orang unhappy dengan panduan ni. Dalam masa 30 hari kalau tak suka panduan tu bagitahu Aja untuk Aja refund balik yer.

Kenapa ada Vol 1? Ada lagi volume lain ke? Nanti dapat free ke?

Iya, Aja akan keluarkan Vol 2 pula lepas ni dengan kek-kek popular lain pula. Ianya bukan percuma tetapi pemilik Vol 1 akan dapat diskaun istimewa.

Kalau saya ada pertanyaan lanjut bagaimana saya boleh menghubungi Aja?

Anda boleh menghubungi saya dengan KLIK SINI.

Tempah Sekarang!sebelum promosi tamat

Jangan lepaskan peluang ni tau. Aja harap anda manfaatkanlah peluang ini sebaik-baiknya. Dengan kecanggihan teknologi zaman sekarang, pembelajaran jadi semakin mudah. NOW EVERYONE CAN BAKE! Eh eh macam Air Asia pulak hihihi…

Peluang menjana pendapatan daripada bisnes kek adalah sangat-sangat besar kerana tidak ramai pun baker di Malaysia ni. Kalau ada pun, asyik penuh je order list nya. Waiting list tak sampai-sampai huhuhu. Jadi, jangan risau. Peluang anda terbuka luas! Ala, tapi kalau tak buat bisnes pun boleh je guna untuk buat kek sendiri kan. Macam time raya, orang nak datang beraya anda buatlah kelainan sikit dengan menghidangkan kek. Barulah ada class kan… 😏

Terima kasih kerana sudi singgah di website humble Aja ni. Jumpa lagi, bye-bye!

Learn Baking Anytime, Anywhere! 😘

with Resipi Kek Kafe

Tempah Sekarang!sebelum promosi tamat

Laman sesawang ini dimiliki oleh Aja Magic Kitchen (002744784-U)

Terms Of Service